Arbetet fortsätter

0 kommentarer

Det är inte många dagar kvar på sommarjobbet på kommunen nu, men det märks inte mycket av det. Arbetet är nu mer energiskt en någonsin. Idéer finslipas och paketeras i skrift samtidigt planeringen till presentationen börjar ta form.

Dagens arbete bestod till stor del utav just finslipning av idéer. I små grupper fortsatte vi att skriva på dem. Under dagen har vi också i större utsträckning än tidigare samarbetat med de andra grupperna och försökt väva ihop våra idéer och tänka nytt.

Det känns roligt att gemenskapen och moralen i vår grupp är på topp. På grund av detta fick gruppen i uppdrag att hålla i dagens check-in, och vi körde därför hela havet stormar, vilket skapade energi hos samtliga inflytandepiloter.

Något som jag själv inte varit särskilt delaktig i hittills är planeringen av själva presentation. Men jag fick idag möjligheten att delta i denna process. Arseny och jag fick i uppdrag att tänka kring koncept. Vi kom med en idé som miljögruppen sedan tog emot positivt. Tanken är att vi bygger presentationen kring den vision vi har för Nacka 2030.

Avslutningsvis checkade vi ut med att berätta om ett minne. Just nu är stämningen positiv och jag tror att både rapporten och presentationen kommer att bli framgångsrika.

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Engagemang för miljön. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar