Slutspurten

0 kommentarer

Så som rubriker säger så är vi nu inne på slutspurten. Vecka tre är startad och den tredje och sista måndagen är härmed klar, Oj, vilken resa vi har haft från dag ett till idag. Både hela gruppen gemensamt, men också vår lilla egna grupp “miljökrigarna”.

Många anser att måndagen är den värsta dagen på hela veckan. Måndag är första dagen på den långa arbetsveckan och dagen längst ifrån kommande helg.  När jag gick in i Björknäs för att inleda dagen så klev jag in med tunga steg och ett nerböjt huvud, liksom många andra. Men jag klev inte in på detta sätt av anledningen att jag var trött och längtade tillbaka till sängen. Utan jag klev in på detta sätt då jag insåg att detta  spännande, lärorika och annorlunda äventyr med alla nya underbara människor jag har lärt känna börjar dra mot sitt slut.

Detta är troligtvis sista gången jag kommer skriva i denna blogg och därför vill jag avsluta på ett sätt som jag finner värdigt. Jag vill tacka alla sex stycken (+Love) processledare och för att ni har fört oss alla olika individer samman, fått oss att skratta och väglett oss. Jag villa tacka alla andra tjugo stycken inflytandepiloterna för att ni har förgyllt min vardag de senaste veckorna med ert engagemang, skratt och deltagande. Dessa tre veckor har fått mig som individ att växa och inse att det finns så mycket mer än svart och vitt.

 

Patrik Olsson

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Engagemang för miljön. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar