Sista måndagen, sista veckan

0 kommentarer

Tjabatjena!

Jag kan inte beskriva hur skönt det var att gå upp imorse och veta att det var sista måndagsmorgonen på ett tag som jag kommer behöva vakna med alarm. Kommer att sakna den mysiga gruppen men huuur härligt blir det inte nästa vecka att bara kunna sova i tre dygn i streck?!

Har det verkligen redan gått två veckor?! Känns som ingen tid alls har gått, och personligen börjar jag känna av stressen för att bli klar med allt redan nu, jag passade till och med på imorse att i förväg be om ursäkt till min stackars grupp som nog kommer få stå ut med ett eller annat irritations utbrott från min sida under veckan. Å andra sidan är det en väldigt lugnande miljö att jobba i med mina medpiloter, det finns en massa intelligenta tankar och åsikter att ta vara på och bolla med när man fastnat för mycket i sitt eget tänkande. Förhoppningsvis kommer ni inte att behöva märka av min stress alltför mycket!

Idag har varit givande men krävande, vi har nog alla snöat in oss lite för mycket i våra enskiljda idéer och det gjorde gott att börja få ner dem på papper. Det är nu som vi börjar inse de riktiga hålen i våra förslag, och det är inte det enklaste att fånga tankarna på ett sätt som både blir förståeligt och komplext samtidigt. Skönt att vi ändå kommer framåt i vårt projekt, jag tycker att det ska bli väldigt härligt att se produkten när vi är klara.

 

Laura

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Mångfald i Nacka. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar