Första dagen på sista veckan

0 kommentarer

Vi började dagen med ett gemensamt möte med hela Ugnt inflytande gruppen i rum Björknäs. Vi gick igenom vad som väntar i veckan och såg en kort film från Google om deras visioner och idéer För att hämta eventuell inspiration. Sedan fortsatte vi i enskilda grupperna och diskuterade våra idéer lite allmänt, vi gick igenom eventuella ihopslagningar av idéerna. Sedan delade vi upp oss två och två i vår gruppoch satte oss enskilt med en idé i varje liten grupp för att försöka formulera/ göra varje idé konkret. Sedan mixade vi grupperna och idéer för att alla skulle få möjlighet att formulera idéerna.

Efter lunchen så fortsatte vi hela Ugnt inflytande gruppen i Björknäs och gick i en cirkel olika grupper till 4 olika bord. Vid varje bord fick man en kort pitch om de olika idéerna från de tre olika grupperna och fick ge förslag och feedback om dessa idéerna. Sedan fortsatte den sista timmen i de separata grupperna där feedbacken från tidigare bearbetades.

/ Liv Havander inflytandepilot grupp 2 (entreprenörskap)

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Innovativt växande i Nacka, Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar