Förberedelsen inför panelen

0 kommentarer

Hej mina söta bloggisar, Lukas Bohlin inflytandepilot här!

Sicken underbar dagilidagilidag. Vi började dagen med en kort samling i sackosäckarna, där flödade folks idéer. Det var nämligen så att imorgon skulle panelen komma. Nervositeten låg som ett moln i rummet och folk kämpade vilt för komma på den där “wow” idéen som skulle ta panelen med storm. Länge jobbade vi för att perfektionera våra idéer. Vi var ute i sickla och besökte olika platser som skulle hjälpa oss att utveckla idéerna från utkast till Praktik. Därefter fick vi presentera framför resten av gruppen de idéer som vi filat på och fick konstruktiv kritik. Jag blev förvånad över hur välutvecklade alla idéer till slut blev. Roligaste var enligt mig att komma på namn som skulle spegla våra idéer. Laura som fastade var lite extra fnittrig och hon och Wiam hade otroligt kul över en MEDVETEN felstavning av SFI. Vi är taggade till hundra inför imorgon och hoppas det går vägen!

“You learn to know à pilot in a storm”

Inflytandepilot Lukas Bohlin Willfors

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar