Framförda idéer

0 kommentarer

Hej!

Idag har vi framfört våra valda idéer inför en jury som fick ge konstruktiv kritik och tala om  för oss om de var wow(häpnadsväckande bra) eller snark (tråkigt, något de känner igen) .Vi diskuterade därefter vad juryn hade talat om och arbetade i par för att ta fram prototyper av   våra idéer. Vi tog även hjälp av Rebecca för att komma på ytterligare utrymmen för idéen “R.U.M”!

I slutet av vår dag kom Filip från moderaterna  och lyssnade på våra idéer samt gav förslag. Därefter fick alla medlemmar i alla tre projektgrupper sitta ned  och visa upp sina idéer  samt se om några hade ett samband!

Det var en dag med flera skratt , speciellt vid den avslutande kreativitets- övningen när vi skulle lägga ihop flera idéer i grupper om fyra och komma på  en idé som var fantastisk och orealistisk!

Emilie

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Mångfald i Nacka. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar