vecka 2, dag 3

0 kommentarer

Idag var entreprenöriellt tänkande gruppen på studiebesök i stan hos utbildningdepartementet där vi fick träffa Matilda Westerman som jobbar ihop med Gustav Fridolin. Vi fick ställa frågor till henne och hon gav väldigt givande svar som vi tror kommer hjälpa oss i vårt uppdrag.

Efter det fick vi lunch rast och när vi återvände till jobbet så var det dags att börja bearbeta våra ideer samt utveckla dem ihop med föredetta inflytandepiloten Love.

Vi bjöd även in alla 21 inflytandepiloter till att få delta i vad presentationsgruppen kommit fram till. Jag tyckte det var väldigt spännande eftersom jag är en av dem sex gruppmedlemmarna. Det kändes positivt och som att även den delen är påväg att bli klar.

 

/Rebecca Lindbergh,

inflytandepilot

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Innovativt växande i Nacka. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar