vecka 2, dag 3

0 kommentarer

Mobil larmet slår i mina öron. Ett ljud som jag aldrig har gillat förr, och kommer troligvisst inte att göra. Men jag går upp, i alla fall, och har en konstig kännsla inom mig, nånting som jag inte brukar ha vid denna tids punkt. Men jag tänker inte så mycket på det, och ställer tee vattnet kokandes framför mina ögon. När jag går in för att fixa mig i ordning inför denna dag, så känner jag, hur ovanligt taggad jag är. Jag börjar undra vad detta kan bero på, men sedan tittar jag mot klockan och ser att bussen kommer att passera om några minuter. Jag tar min macka i handen, som min kära mamma har gjort, och springer med ljusets hastighet. Som tur, hinner jag till bussen. Jag försöker sammla luft efter all springandes, men till slut lugnar jag ner mig och börjar få  mackan i magen. När jag har tagit några bitar av min härliga macka, så får jag en underbar kännsla igen. En kännsla som beskriver att man ser fram emot nånting. En kännsla som värmer hela kroppen. När jag kommer fram till Orminge centrum, så ska jag kliva på nästa buss, som ska ta mig till jobbet. Jag träffar några tjejer från andra gruppen och börjar diskutera med dom om saker åt ting. Vi skrattar endå om man ser på oss att vi inte har fått våran dröm sömn. När vi Kommer fram till arbets platsen, så möter vi andra människor från andra grupper. Kännslan, är på topp. Våra ledare möter oss med varma och goda leende, och jag börjar inse mer och mer vad det var för kännsla jag hade från första början jag gick upp från sängen. Känslan jag har just nu i mig, beskriver hur roligt, spännande och intressant jobb jag har. Jag kollar mot andra ungdomar, som hälsar på mig, och tänker, “Jag har Världens bästa sommar jobb.”

 

Arseny Lysenko

inflytandepilot

Ungt Inflytande

 

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar