Vecka 2, Dag 2

0 kommentarer

Idag samlade alla först i helgrupp. Vi fick besök av Love, som också har arbetat med Ungtinflytande för ett par år sedan.

först fick vi kolla på en kort dokumentär om hur man kunde hjälpa samhället genom att byta, låna och återanvända. När dokumentären var slut fick en uppgift av Pia där vi fick sitta i grupp 3 och 3 och diskutera om hur man kan använda sig av att byta, låna och återanvända.

Efter helgrupps “mötet” gick vi tillbaks till våra vanliga grupper för att förbereda våran “informations” presentation som vi ska redovisa för helgruppen presentationen skulle handla om vad våran grupp handlade om och vad för idéer vi kommit fram till, och vi skulle få feedback från dom som lyssnade.

Presentationen började vi 11. Först ut var Mångfalds gruppen, och sedan var det entreprenörernas tur, och till sist var det våran tur (vi är miljögruppen). Men vi fick köra efter lunch, för att  det inte fanns mycket tid kvar.

Efter presentationerna fick vi gå tillbaks till våra smågrupper och fortsätta förbättra våra idéer. Men jag och Julie fick gå och träffa Johanna (våran informatör om den stor presentationen). Vi fick tillsammans med två från mångfaldsgruppen och två från entreprenörsgruppen prata och bolla idéer om vad vi kan göra inför den stora presentationen den 24 augusti.

Ermias Kidane.

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Engagemang för miljön. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar