Vecka 2

0 kommentarer

Efter midsommarhelgen kickades vecka 2 äntligen igång; med nya ideér, mer energi och i ny miljö! Vi som inflytandepiloter med våra processledare tog nämligen plats i YBC (Young Business Creatives) gymnasiums fina lokaler, det var skönt med lite omväxling.

Veckan och dagen inleddes med kreativitetsövningar i helgrupp men även i tre mindre grupper. Våra stora uppdrag bygger mycket på samarbete och kreativitetsförmåga, vilket vi fick reflektera över och utnyttja i dessa övningar.  Dagen fortsatte med bearbetning och sortering av dem ideér vi kommit på hittills, vi sorterade ideérna i olika kategorier.

Vi sju inflytandepiloter som behandlar frågan om mångfalden i Nacka med våra två processledare har under fem dagar bildat the dream-team! ;) Alla i gruppen är samarbetsvilliga och positiva, vilket leder till att vi kan hjälpa och bygga på varandras tankar och ideér. Dagen avslutades med en diskussion efter utflykterna i Sickla (bl.a. bostadsområdet, klädbutiker och bibliotek m.m). Hur kan eller vill vi att det ska se ut här år 2030? Vad behövs för att Nacka ska nå dit? osv…

Wiam Adem

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Mångfald i Nacka. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar