Dag fyra

0 kommentarer

Torsdag – fjärde dagen på jobbet. Imorgon är det midsommar så vi får en lite kortare arbetsvecka.

Jag träffade miljögruppen direkt på morgonen. Först diskuterade vi våra intryck från gårdagen och besöket i Hammarby sjöstad. Efter en timme kom Christer Rosenström som är chef på miljöenheten här på kommunen.

Vi fick möjlighet att ställa några frågor till honom om uppdraget och även bolla några idéer med honom. Han höll bland annat med om att det skulle kunna vara ett alternativ att introducera vegetariska måltider på skolor i Nacka, men han tyckte att vissa av våra idéer behövde utvecklas mer.

Hittills har vi kommit på massor med idéer. Vi diskuterade möjligheten att skapa en app och att öppna en matbutik som säljer varor som är på väg att passera bäst föredatum. Men vi har haft lite problem att hålla koll på alla idéer. Vi ägnade därför eftermiddagen åt att organisera dem.

Vi avlutade dagen med ett midsommarfirande ihop med de andra grupperna.

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Engagemang för miljön. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar