Arbetet fortsätter

0 kommentarer

Nu efter en väl avnjuten lunch ska vi snart fortsätta med dagens arbete. Hittills har vi fått bli fotograferade och så har vi grävt vidare efter mer information och idéer för att föra projektet framåt. Efter att killarna så snällt hade tagit med sig jordgubbar till resten av gruppen hade vi en liten sammanställning om hur timmens arbete hade gått, vad vi hade hittat och tankar kring den nya informationen.

Hittills tycker jag att arbetet flyter på som bara den, vi har en massa idéer och tankar så det käns bra. Härligt också att vi har hittat en bra gruppdynamik och att vi funkar ihop, som någon sa imorse på incheckningen känns det som att vi har hållit på mycket längre än bara två dagar.

Jag ser fram emot att se hur vi kan komma att utveckla våra idéer framåt och vad vi får ut för produkt när allt är klart! Nu är det snart dags att träffa Mats Gerdau från kommunstyrelsen för att få veta mer om hur det funkar i kommunen.

 

Laura

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Mångfald i Nacka. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar