Andra dagen

0 kommentarer

Dag 2 introducerades med att Strategi och Förnyelsedirektör Klara Palmberg-Broryd höll en mycket intressant föreläsning om kommunens idéer om “Ett hållbart Nacka för fler” för alla 21 inflytandepiloter. Därefter var det dags för ett par teambuilding-övningar för oss Miljökrigare som vi numera kallar oss. Exempelvis fick vi rita porträtt av varandra och ställa några personliga frågor. Senare fick vi även besök av Sabina Nilsson från Miljöenheten, samt Jenny Andersson från Förnyelseenheten, vilket var ett mycket lyckat möte, då de gav oss respons på våra idéer till uppdraget och svarade på våra frågor.

Både Jenny, Sabina och våra Processledare Anna och Emmeli gav oss mycket positiv respons angående hur vi samarbetar som grupp redan nu efter dag 2 och jag tror att vi alla kan hålla med om att vi verkligen ser fram emot kommande veckor med varandra!

Michelle Marand

 

 

 

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Engagemang för miljön. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar