Dag 2

0 kommentarer

Andra dagen av Ungt Inflytande är nu avklarad…

Jag tror att jag kan tala för alla när jag säger att det känns som att gruppen redan har jobbat minst en vecka tillsammans. Jag har känslan av att alla trivs i gruppen och diskussionerna är redan i full gång. Vi började denna dag med en intressant föreläsning som Klara Palmberg Broryd höll i. Vi har även jobbat i våra grupper med olika teambuilding uppgifter som t.ex. porträtt av alla i gruppen. Resultatet av våran konstsession såg ut såhär… Måste ändå säga att Wiams porträtt blev helt klart den bästa.

 

Vi ser mycket fram emot dessa 3 veckor vi har framför oss!

/Axxel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Mångfald i Nacka. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar