Ett minne för livet

0 kommentarer

Tiden har gått fort och nu är det bara en dag kvar innan det är dags för vår första general repetition, där vi ska framföra våra idéer. Men det sägs ju att tiden går fort när man har roligt och vårt arbete är ännu inte slutfört, utan fortsätter i augusti när vi presenterar vårt arbete inför en publik.

Dagen har varit bra men samtidigt väldigt stressig då rapporten skulle vara färdig. Gruppen har arbetat effektivt och tillslut blev vi klara, men en kan vi inte pusta ut då förberedningarna av vår presentation ska vara klara imorgon när vi redovisar våra idéer för de andra grupperna.

Vi har även haft en liten redovisning av hur vi tänkte framföra våra olika idéer för de andra som ansvarar för presentationerna. Sedan fick vi respons från Love, Philip och Pia hur vi kan förbättra våra presentationer.

Under de här tre veckorna har jag lärt mig så otroligt mycket,  jag har både lärt känna underbara människor men också fått lära mig hur kommunen arbetar. Det har varit mycket roligt att få medverka i Ungt inflytande 2014. 

Det kommer bli ett minne jag aldrig glömmer.

Inflytandepilot Hedda

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Framtidens utvecklande och lärande miljöer i Nacka Stad, Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar