Rapport, rapport, RAPPORTEN!

0 kommentarer

Så, ännu en dag avklarad.

Den sista tisdagen i Ungt Inflytande var väldigt intensiv. Det var fullt fokus att skriva den ökända Slutrapporten huvudparten av dagen. Men efter ett tag så splittrades vår grupp i 2, en grupp som fortsatte att skriva och en som började tänka på hur vi ska presentera inför den stora publiken som kommer senare i Augusti

De kom på faktiskt en hel idé ganska fort, en idé som jag kanske inte ska nämna just nu, OM det skulle vara någon Copycat som läser detta inlägg. Jag kan tyvärr inte rapportera något mer eftersom att det är ganska mycket som måste göras. Klart slut, over and white!

Erik “The W” Wattman

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Att leva i en byggarbetsplats. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar