OMG

0 kommentarer

Deadline 15:00

Som inledningen lyder hade vi idag Deadline på rapporten. Gårdagen Bestod av nerskrivning och idag polerade vi texten så att den blev perfekt!

Presentationsgruppen fick idag mycket bra idéer av Anna, angående hur vi ska presentera vårat uppdrag. Våran dag bestod av att först skapa en mindmap angående vad vi ville uppnå med presentationen. Och därefter skapade vi ett presentationsförslag som bestod av 12 olika rutor.

Vi träffades igen vid 13:00 och gav varandra feedback, alla var nöjda och glada och det kändes mycket lugnande må jag säga! Efter en välförtjänt rast samlades vi i Nackasalen för en kort presentation av Emelie. Efter presentationen avslutade vi dagen med grymt gofika som ALLA bidragit med att ta fram.

Johan Askefalk

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Hur ska Nacka leva sin vision?. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar