Deadline…

0 kommentarer

Tiden går fort. 15.00 idag var deadline för första utkastet av våra rapporter, sjukt hur mycket man kan åstakomma på så kort tid. Rapporterna är alltså efter ett rejält finputsande, av framförallt rapportgruppen, till stor del klar och inskickad. Stående ovationer.

Under dagen har vi alltså jobbat med rapporterna, tagit emot feedback och bearbetat. Efter lunch splittrades gruppen in i två, presentationsgruppen som jag själv ingår i gick iväg och jobbade på sitt. Vi lyckades sätta ord på våra idéer om hur vår presentation ska se ut och hann även skriva manus.

Efter ett intensivt och tidspressat arbete förtjänade alla grupper en liten belöning och det fick vi också. Utanför Nacka salen väntade nämligen ett helt bord med fika som vi piloter bakat och köpt. Min mage tackar.

2 dagar kvar, nu kör vi järnet!

Ella Laurén

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Att leva i en byggarbetsplats. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar