Slutspurten

0 kommentarer

Som rubriken föreslår är vi nu inne i sluttampen, veckorna har flugit fram och spänningen hänger i luften. Pressen växer och alla jobbar stenhårt i och med att det är så mycket som står på spel. Alla deltagare har presterat diverse otroliga saker i årets upplaga och i augusti vet vi svaret, förvisso får vi reda på resultatet redan den 13 juli. Men nog skrivet om VM i Brasilien och mer om ungt inflytande.

Idag så bestod dagen utav att skriva,skriva och åter skriva. Mina fingertoppar blöder utav allt tangenttryckande men nu känns det som rapporten börjar arta sig. Tre pers i gruppen stack på föreläsning medans vi andra satt och ja ni gissade rätt, skrev… På lunchrasten spelade vi pingis i gymmet. Efter detta fick alla i gruppen spasm och chilla i solnedgången på ett sätt eller annat. Imorgon blir det nog mer av samma visa för tydligen finns det en deadline när rapporten ska vara klar i det stora hela. Men man kan inte klaga för det är först nu som vi faktiskt kommit igång och jobbat på “riktigt” och då återstår det endast tre dagar.

Det här är utan tvekan det bästa jobbet jag haft, visserligen är det det enda jobbet jag haft så det säger i själva verket inte så mycket.

Joshua

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Framtidens utvecklande och lärande miljöer i Nacka Stad. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar