Sista Tisdagen

0 kommentarer

Nu har ännu en dag av ungt inflytande gått och nu är det bara 3 dagar kvar! Idag har vi i vår grupp jobbat på varsina håll. Presentationsgruppen har arbetat med en uppgift de fått för att kunna bli inspirerade över hur slut presentationen kan se ut och vi andra som är i skrivgruppen har skrivit så långt vi orkat. Just nu tror jag att vi alla känner att vi idag har kommit en bra bit på vägen och att det bara gäller att jobba på lika bra imorgon som vi har jobbat idag. På förmiddagen fick vi även hjälp av Love för att få våra texter så bra som möjligt. Under eftermiddagen började vi även tänka vidare på idéer om vilka våra 3 varningar för uppdraget kan vara och det har vi nu kommit på så imorgon gäller det bara att få ned idéerna på papper. Vi avslutade dagen med att se på alla presentationsgruppers idéer vilket var kul. Kul att se hur olika alla hade gjort! Imorgon väntas ännu mer hårt arbete men även fika x2. En fika med lilla gruppen och en fika med allihopa!

Lisa Sandahl, Inflytandepilot

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Hur ska Nacka leva sin vision?. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar