Mot slutet

0 kommentarer

Idag har ännu en dag passerat. Som rubriken lyder så är vi i slutet av vårat uppdrag.

Idag började vi med en kort samling i gruppen. Efter det gick alla till “gruppen” man tillhörde, presentationsgruppen diverse skrivgrupp. Skrivgruppen fortsatte att skriva om vårt uppdrag och presentationsgruppen fortsatte att förbereda presentationen- upplägg & hur vi ska framföra det. På förmiddagen samlades presentationsgruppen en kort stund och fick hjälp av ledaren, Pia, om hur de ska vidareutveckla upplägget och även vad man kan tänka på under presentationens gång. De fick även lite hjälp av Filip.

På eftermiddagen fick presentationsgruppen ett uppdrag om att fixa en “trailer” om hur Nacka kommer att se ut år 2030. I vår grupp bestämde de sig att göra trailern av bilder. Väldigt smart och bra tänkt där tanken var kreativ. Därefter samlades vi i gruppen och framförde våra idéer och vad vi hade kommit fram till så att alla skulle vara med på tåget :)

Som en “checka ut” innan vi gick så fick vi visa våran lilla “trailer” för de andra grupperna. På samma sätt gjorde de det också. En mycket rolig och smart tänkande slut på dagen!

Zainab Al-wendawi

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Fysiska mötesplatser i ett Nacka för alla, Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar