Vecka 3 har startat

0 kommentarer

Vecka 3 har börjat och vi är tillbaka i stadshuset igen. Idag har vi jobbat hårt med våra idéer och vi har även börjat skriva lite på rapporten som har sin första deadline på onsdag. Vi fick även påhälsning av Tilde och Filip från Öppenhet & Mångfald-gruppen under eftermiddagen. De hjälpte oss att se kritiskt på våra idéer utifrån ett mångfaldigt perspektiv, och gav oss poäng utifrån hur mycket vi hade resonerat kring att våra idéer ska vara tillgängliga för alla oavsett kön, etnicitet, ålder m.m.

På det stora hela har dagen varit väldigt produktiv, vi har fått ordning på våra idéer och även börjat få ner de i skrift. Jag ser fram emot att se vad vi ska åstadkomma imorgon.

 

Inflytandepiloterna Joshua och Vera jobbar hårt

 

Inflytandepilot Fanny

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Framtidens utvecklande och lärande miljöer i Nacka Stad. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar