Måndag vecka 3

0 kommentarer

Måndag, början på den sista slutspurten på vårt sommarjobb som inflytandepiloter. Under denna vecka ska med andra ord rapporten påbörjas och färdigpacketeras och dessutom ska strukturen på presentationen som sker i augusti kluras ut. Dagen inleddes med en incheckning då vi diskuterade vad vi vill att publiken under vår presentation ska känna och tänka efteråt. Därefter gjorde vi en övning som innebär att vi skulle diskutera våra idéer från bland annat ett positivt, negativt, kreativt samt neutralt perspektiv vilket gav en viss klarsyn i vad som bör utvecklas och finslipas på. Efter lunch fokuserade vår grupp, Hur ska Nacka leva sin vision?, på hur de andra tre gruppernas rapporter ska genomsyras av öppenhet och mångfald. Vi hann även med en tävling mot en av de andra grupperna som bland annat innebar kullerbyttor i gräset, daggmaskletande i skogen samt en aning falsk sång. Dagen avslutades med en utcheckning som innefattade att vi skulle fundera över vad vi vill att vårt arbete ska väcka för känslor och tankar hos bosatta och besökare i Nacka kommun.

Hanna Malmqvist, inflytandepilot 2014

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Hur ska Nacka leva sin vision?. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar