Helg

0 kommentarer

Det är lördag, och jag är ledig, men bloggen måste skrivas, än om en dag för sent.

Igår var sista dagen på vecka 2, som varit extremt intensiv. Alla i grupp en var trötta, och därför kanske fredagen inte var särskilt effektiv, men det gör inget tycker jag, för vi har ändå kommit väldigt långt i processen och jobbat stenhårt under resten av perioden.  Vi stöttar varandra i gruppen om något händer, och har en fantastisk processledare som känner av vad vi behöver för att det ska funka.

under fredagen presenterade vi även våra idéer för de andra inflytandepiloterna och fick respons på de respektive ge på deras. Det kändes bra att kunna  påverka även utanför sitt eget område, och ska bli intressant att se hur vi kan arbeta med den responsen och kritiken på bästa sätt, nästa vecka.

 

Och med med detta checkar jag ut och tar helg

Moa Thambert  -inflytandepilot

 

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Att leva i en byggarbetsplats. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar