Torsdag den 26

0 kommentarer

Hej!

Känslorna och stämningen har varit så bra idag. Jag skulle gissa på att det var den bästa dagen hittills då vi känner oss nöjda med arbetet. Med tanke på att jag själv har varit borta från gruppen hela dagen igår så kan jag säga att jag har sett en stor skillnad. Massa idéer är mer utvecklade men behöver slipas lite mer.

Vi började dagen självklart med en vanlig “check in stund” för att sen gå vidare till att förbereda oss inför den lilla presentationen av våra “wow!!” idéer som presenterades för panelen.

När vi presenterade våra idéer för panelen så fick vi en jättebra kritik och en massa frågor som hjälpte oss att utveckla dessa idéer. Det kändes jättebra att dem tyckte om vårt arbete hittills och ser fram emot nästa steg.

Efter den lilla presentation stunden, samlades vi i gruppen och diskuterade lite idéerna och vad vi behövde tänka på med hjälp av panelens kommentarer och frågor. Vi ängnade resten av dagen tillsammans och arbetade vidare med våra idéer, vi fick även en liten stund för att presentera idéerna för Filip och Love som hjälpte oss lite mer att slipa på både tankar och idéer.

Jag ser verkligen fram emot imorgon och hoppas på att vi arbetar dubbelt så hårt och bra som idag! Med detta så checkar jag ut för dagen. Tack & hej!
// Aya

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Att leva i en byggarbetsplats. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar