Inflytandepilot 2014/06/27

0 kommentarer

Fredag vecka 2

Denna dag började med en checkin där vi skulle berätta om vår egna drivkraft för jobbet eller livet som helhet. Våra svar handlade mycket om att sätta upp egna mål och att kunna nå dem, svaren handlade också mycket om nyfikenhet och familj.

Efter checkin började vi arbeta och finslipa på våra förslag/idéer, vi arbetade främst på “drömgården”, torghandel och utomhus bio. Nu när vi har jobbat med de 3 olika förslagen har vi upptäckt att det är lätt att komma på smarta tillägg men desto svårare att komma på de unika och “wow” förslagen. Vi kopplade ihop våra förslag med flera olika principer och började att forma våra idéer för den kommande presentationen i stadshuset.

Lite innan lunch så fick vi höra på andra grupper som presenterade sina arbeten och så fick vi presentera vårat arbete vilket jag tyckte gick lätt. Alla grupper var duktiga och visade vad de hade jobbat med och fråga om vi hade några synpunkter eller förslag till deras arbeten, och såklart gjorde vi samma sak.

När alla grupper hade presenterat sina arbeten och skrivit tips/kommentarer till varandra fick vi tid till att gå igenom alla förslag vi hade fått (runt 30 st). Vi sorterade förslagen så att vi kunde se vilka som var viktiga, mindre viktiga, nya och saker vi inte behöver tänka på eller som var mindre nödvändiga. Därefter använde vi den resterande tiden till att arbeta in tipsen och kommentarerna i förslagen innan vi var tvungna att packa ned allt som skulle tillbaka till stadshuset.

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Fysiska mötesplatser i ett Nacka för alla. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar