Början på nåt bra

0 kommentarer

Nu är vecka två avklarat och det har varit en intensiv vecka. Med mycket arbete men även väldigt mycket roliga saker. Den här veckan har varit väldigt kul, så det är på ett sätt tråkigt att den tar slut. Men jag är även lättad över att veckan är över, för jag har haft en ide torka hela denna freda. Just idag så har vi lyssnat på andra gruppers framförande och fått en helhets bild över vilka idéer som vi kommer framföra i augusti. Sedan så gick jag och några av boysen ut och åt på Texas Burger, vilket var underbart. Eftersom jag har ätit torra mackor till lunch hela veckan och nu fick man äntligen en under bart god måltid. Sedan så spelade vi även fotboll på lunch rasten och presenterade våra idéer för dem andra. Sen avslutade vi dagen med att ta det lugnt och sedan tända tomtebloss.

Om man ska sammanfatta hela veckan så skulle jag säga att det har varit en effektiv vecka. På grund av att vi har fått väldigt många bra idéer samt lärt känna varandra ännu mer. Om jag skulle välja en dag som jag tyckte mest om så  är det torsdag. För då fick vi presentera våra idéer inför en jury som verkade vara väldigt positiva till våra idéer. Sen tände även alla i gruppen till under våran presentation där vi visade en riktigt bra laganda. Sen besökte vi även ett senior center i Ektorp. Vilket var väldigt intressant både att se hur dem äldre hade det och även prata med dem. Det visade sig mot mina förväntning att dem var mycket roligare att vara med än vad jag hade trott. Men samtidigt väldigt känslor laddat där jag måste er tjäna att en av pensionerna fick mig faktiskt att bli rörd.

Jag hoppas att nästa vecka blir lika lärorik och rolig, för då vet jag att jag något riktigt kul framför att se framemot.

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Framtidens utvecklande och lärande miljöer i Nacka Stad. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar