Onsdag 25:e Juni

0 kommentarer

Idag började vi dagen på jobbet med en liten lek som hette “Hi Ha Ho”. Jag tror att jag talar för alla när jag säger att det var en bra start på en dag som innehöll mycket hårt arbete.

Vi delade under förmiddagen in oss tre mindre grupper för att fördjupa oss i våra idéer om hur Nacka ska leva sin vision. Det ledde till att våra idéer, som imorgon ska testas för en test panel, blev mer konkreta och välformulerade.

Under eftermiddagen åkte två av grupperna iväg på ett studiebesök på Kvarnholmen vilket gjorde att det blev tomt på YBC men knappast mindre tråkigt. Vi har nämligen infört som tradition i “Grupp 4″ att ha “Onsdags-Fika”. Alla utom Filip hade tagit med sig fika och alla blev mycket gladare med lite nyttigheter i magen.

Imorgon laddar vi inför att möta test panelen som förhoppningsvis kommer ge oss bra och konstruktiv kritik på våra idéer.

Kalle Malmström

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Hur ska Nacka leva sin vision?. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar