Dag 3, vecka 2 – Utflyktsdagen

0 kommentarer

Så vad har vi gjort idag då?

Jo, på morgonen så hade vi först en gemensam liten stund med alla inflytandepiloterna men huvudfokuset idag var på det små grupperna. I min grupp så jobbade vi vidare med våra idéer och idémallar, fick konstruktiv kritik från tidigare Inflytandepiloter, konkretiserade dem och förkortade dem inför panel-presentationen som vi har imorgon.

Efter en lunch med god mat och intressanta diskussioner åkte vi ut till Kvarnholmen där de lokala byggprojekten är i full gång. Vi var där för att se vad Nacka Kommun redan gjorde för att liva upp stämningen under byggandet. Vi såg flera av våra idéer i full effekt, till och med några som vi trodde var lite för moderna och digitala för kommunen. Vi träffade några lokala initiativtagare som drivit igenom idéer liknande våra och öppnade upp för framtida samarbeten med dessa fantastiska individer.

Kvarnholmen-besöket kläckte även lite nya idéer i våra, då ganska så slutkörda, små huvuden, idéer så som höghöjdsklättring på oljecisterner, caféer ovanför arbetarnas temporära bostäder och sen även Bingo i Byxan. Nej, nej ursäkta mig, Bingo i Bussen var det ju…

När vi kom tillbaka till vår arbetsplats så samlade vi oss lite och började förbereda morgondagens panel-presentation. Sedan slutade vi med en hyfsad känsla av förberedhet och en enormt härlig gruppkänsla.

Tack och hej, önska oss lycka till!

Erik “The W” Wattman

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Att leva i en byggarbetsplats. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar