Dag 2, Vecka 2

0 kommentarer

Idag under förmiddagen har vi samlat tankar, idéer till uppdragen. Men vi började med att checka in och gjorde en uppgift där vi skulle skriva en fantasi löpsedel när Nacka stad är klart.Därefter under förmiddagen hade vi en övning där man skulle gestalta en roll och berätta ur dens perspektiv, hur den skulle se i våra uppdrag, fysiska mötesplatser & mångfald.

I större av dagen har Love varit i vår grupp. Han har varit där för oss, gett oss bra kritik som är lönsamma och försökt hjälpa oss att tänka ett snäpp framåt. Vi känner att man växer i kreativiteten för varje dag som går här.

Efter det fick vi skriva Idemallar som skulle backat oss när vi framför våra idéer på torsdag. Hela gruppen särskilde alla våra uppdrag till så kallade tre rubriker: Vad finns Nu? Vad behövs till framtiden (need to have) och Nice to have. Det breddade vår syn på våra ideer. Efter de fick vi placera alla uppdrag även i Snark, Aha och Wow. Det var ganska knepigt från början men det kändes tydligt efter.

Det har varit en kreativ och spännande dag, vi ser fram emot imorgon!

Med det checkar jag ut..

Samuel Gebremeskel

Inflytandepilot

 

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Fysiska mötesplatser i ett Nacka för alla. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar