0 kommentarer

Dagen inleddes tillsammans med de andra grupperna för en omgång av den roliga leken “Hi Ha Ho.” En bra start på en intensiv dag som skulle inkludera besök till Kvarnholmen, en telefonintervju plus vidareutvecklandet av våra  idéer.

Första timmen ägnades åt att komma på frågor som vi skulle ställa till Tore Andersson, enhetschefen för fritidsgårdsverksamheten i Nacka, som vi fick nöjet att intervjua. Fritidsgårdar var något vi ännu inte diskuterat så mycket i gruppen och han kom med flera bra synpunkter, inte bara rörande ungdomsverksamhet utan också på vår uppgift i helhet.

Efter det fortsatte vi finslipa på de förslag på offentliga mötesplatser vi hittills lyft upp. Eftersom det här var sista arbetsdagen innan vi ska få presentera våra framsteg och idéer inför tjänstemän från kommunen jobbade vi mycket med att ta fram de viktigaste punkterna till vad som gjorde förslaget bra, för att göra det tydligt och slagkraftigt. Vi fick sätta oss i grupper om två för att diskutera detta innan vi skulle presentera den nya versionen av förslaget för resten av gruppen.

På eftermiddagen besökte vi Kvarnholmen för att hämta inspiration från byggnationerna där. Vi besökte den gamla disponentvillan där det nu ska öppnas nattklubb plus annan verksamhet och hade turen att träffa på två stycken som jobbade där som kunde berätta mer om hur de tänkt sig att den mötesplatsen skulle se ut i framtiden.

Turen avslutades med varsin glass nere på ett café och den sista timman ägnades åt slutförandet av förslagen vi ska presentera imorgon.

Josefin Andersson

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Fysiska mötesplatser i ett Nacka för alla. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar