Vad är det egentligen vi ska presentera?

0 kommentarer

Dag 2, Vecka 2

Idag under förmiddagen har vi grottat oss i uppdragen. Vi fick skriva Idémallar som skulle hjälpa oss framföra våra idéer på bästa möjliga sätt. Många nya idéer har kläckts och vi började tänka mer och mer på hur våra fem tips och tre varningar skulle se ut.

För att göra detta på bästa sätt fick vi hjälp av Filip och Tove som var inflytandepiloter förra året. De gav oss bra kritik och idéer vilket jag tror kan hjälpa oss med tanke på att dem vet vad vi går igenom. Dem berättade att de känner igen sig i våran situation vilket gav oss alla en chans att pusta ut.

Efter denna feedback fick vi snabbt börja åka till kommunhuset där Ann-Sofie väntat på oss för att kolla hur våra idéer har utvecklats sen sist. Hon gav oss mycket användbar infromation och visade vägen hur vi skulle presentera och fokusera på dem fem tipsen och 3 varningar som vi sen ska presentera på torsdag.

Kortfattat var början på dagen mycket frustrerande då hela vårt uppdrag känndes oklart. Men med exemplarisk hjälp löste vi problemet  och nu känns det som att vi är på rätt väg.

Jag checkar ut med att jag längtar till fikat i morgon!  (^_-)

Johan Askefalk

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Hur ska Nacka leva sin vision?. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar