Idéer…

0 kommentarer

För ungefär en timme sedan checkade jag ut från den andra dagen vecka två. Förhoppningsvis lämnade flera piloter, precis som jag, lokalen med en känsla av att ha kommit ytterligare en bit på vägen.

Då vår grupp var lite kritiska till gårdagens brist på “smågrupps arbete” var dagens ökade produktivitet troligtvis uppskattad av de flesta i vår grupp. Vi fick chansen att sålla och utveckla våra idéer, något som verkligen behövdes för att kunna hitta guldklimparna till slutresultatet. Största fokus idag var alltså våra idéer, vi fick granska dem utifrån olika roller – alltifrån en miljonärs perspektiv till en ensamstående småbarnspappa pappa som jobbade i en städfirma (om jag minns rätt?) Detta breddade vår syn på det här uppdraget och även våra idéer. Vi fick dessutom ta dem starkaste wow! idéerna och sätta in dem i en idémall där man enkelt kunde se temat, tanken och summeringen till idéerna för att sedan kommande dagar kunna bearbeta dem ytterligare. Därför tycker åtminstone jag att vår grupp har åstadkommit en hel del bra saker idag!

Med det checkar jag ut, igen..

Ella Laurén

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Att leva i en byggarbetsplats. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar