Starten på andra veckan

0 kommentarer

Nu var en ny vecka igång igen men denna vecka på YBC. Vi alla kände att den nya miljön kändes bra och var taggade på att fortsätta med våra idéer om hur Nacka ska leva upp till visionen! På måndags förmiddagen fick vi föreställa Nacka Stad 2030 men dock som en tråkig plats och efter det så gick vi in i vårat nya grupprum och diskuterade ytterligare hur vi ville ha det i en stad med öppenhet och mångfald. Efter en kort diskussion började vi utbyta idéer med andra grupper. Medan Tilde och Filip stannade kvar och tog emot idéer från andra grupper så försökte vi andra bidra med nya tankar för de andra grupperna. Efter lunch var det dags för att lyssna lite kort om hur man kan vara kreativ och vi fick även testa på olika övningar då vi var kreativa och sa precis det vi kom på i stunden. Efter det fick även föreställa oss Nacka Stad igen men som en fin och öppen plats.

Dagen avslutades med att fira Erik som blir 18 idag genom att göra våra egna tårtor. Här nedan kan ni se vårt resultat. Vi ville få visa just öppenhet och mångfald med vår tårta därför valde vi mycket olika färger och ingredienser.

Här är även en bild på allas tårtor.

Lisa, inflytadepilot 2014

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Hur ska Nacka leva sin vision?. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar