Kreativitet

0 kommentarer

Efter en välbehövd långhelg var det dags att återgå till arbetet med Ungt Inflytande, men denna gång i en lite roligare miljö då vi flyttat till YBC för veckan. På dagordningen, som till störst del gick under temat kreativitet, kreativitet och ytterligare lite mer kreativitet, lärde vi oss bland annat att inte låta oss begränsas av oss själva. Vi fick även föreställa oss nacka stad år 2030 i dess värsta tänkbara skick för att sedan kunna vända det dåliga resultatet till det bättre.

Utöver detta fick vi även tid till att gå in i de andra grupperna och komma med förslag och tips där, samtidigt som personer från andra grupper kom till oss med massa bra idéer. Slutligen var det dags för tårtkalas då Erik fyllde år.

Fihima Yusuf, inflytandepilot

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Att leva i en byggarbetsplats. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar