Första veckan avklarad!

0 kommentarer
Vi har nu överlevt den första av våra tre veckor tillsammans, eller ja överlevt kanske egentligen är fel ord.  Att lära känna trettio (!) helt nya personer och dessutom ta in och bearbeta så mycket information som vi gjort den här veckan har varit minst sagt intensivt.   Jag vaknande upp imorse efter ca 12 timmars sömn och  kände  mig fortfarande helt slut, men alla fina personer, knäppa situationer, nya kunskaper och idéer jag tar med mig från veckan väger ändå tyngre än det som varit jobbigt.
Igår, torsdag,  var nog vår intensivaste dag hittills, vi hann med två föreläsningar om problemlösning respektive  hållbar utveckling. Sen fick vi chansen att träffa vår projektgivare Dan som förklarade hur han såg på vårt uppdrag och svarade på alla våra frågor. Efter en paus för massagetåg kom Elisabeth och berättade om vad Nacka kommun redan gör eller planerar att göra för att underlätta och skapa intresse under byggåren- vilket är precis vad vårt projekt “Att leva i en byggarbetsplats” handlar om.
Det har bara gått en vecka men jag känner mig redan trygg i vår lilla  projektgrupp. Vi har under veckan gått från att trevande försöka förstå vårt projekt till  att tapetsera ett helt rum med idéer och jag tror att  nästa vecka kommer bli ännu lite bättre.
Nora Eder, inflytandepilot
Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Att leva i en byggarbetsplats. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar