Dag 4

0 kommentarer

Hej igen!
Nu har dag fyra passerat och vi ser fram emot de kommande dagarna i detta sommarjobb! Idag var alla så himla taggade som vanligt trots tröttheten på morgonen.

Dagen började med att alla samlades i sina arbetsrum. Det vi först gjorde i min grupp var att kolla igenom dagens schema. Mellan klockan 10.00 till  12.00 skulle vi lyssna på två föreläsningar med Jannie Jepsen och Hampus Olesund .Vid klockan 14.00 skulle vi träffa vår uppdragsgivare Gunilla Glantz. Så vi började alltså dagen med att skriva några frågor som vi skulle ställa till Gunilla.  Efter att ha kollat på schemat & skrivit några frågor var klockan redan snart 10! Vi började gå mot Nackasalen för att föreläsningarna snart skulle börja. Där gav Jannie Jepsen oss idéer om vad vi kan tänka på och komma längre fram med under projektets gång för alla grupper. Det var väldigt lärorikt. Hampus däremot pratade väldigt mycket om hållbarhet, “Hållbarhet är möjligheten för samhället att fortsätta i evigheter…”. Efter föreläsningarna hade vi en timmes lunch. Efter lunchen rullade dagen på som vanligt med att samlas i arbetsrummet och fortsätta med projektet man arbetade med i gruppen. Vid 14 kom som sagt Gunilla Glantz och svarade på våra frågor. Efter att Gunilla hade gått skrev vi i gruppen olika begrepp på post-it lappar som skulle förklara var och en som person, som vi har lärt känna under dessa dagar.  Dagen avslutades med ett litet midsommarfirande med jordgubbar och vaniljglass!

Såhär har våran dag sett ut kortfattat! Jag ser fram emot de kommande dagarna med att arbeta med de deltagande i min grupp.
Zainab Al-wendawi, Inflytandepilot

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Fysiska mötesplatser i ett Nacka för alla. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar