På dag tre skapade Gud det torra landet

0 kommentarer

…och på det torra landet skapade hen all växtlighet.

Det torra landet är skapat kan man säga. Gruppen känns härlig, genuin och sammanhållen och har ett mysigt kryp-in att hålla till i. Vårt kryp-in är pyntat med gruppens självporträtt och idéer på post-it lappar har vi stolt hängt upp på väggen. En mycket god bas helt enkelt.

Man kan också säga att växtligheten på landet har börjat ta form. “Idé-brainstormen” fortsatte nämligen även idag då vi fick lite friare händer under förmiddagen och lämnades under en timme för att spåna vidare på vad vi behövde veta för att genomföra dem idéer vi hittills kommit på. Denna timme var extremt produktiv. Vi ritade en fin karta och markerade ut var kommunen skulle bygga, funderade på hur informationen om Nacka stad skulle kunna komma ut till varje medborgare på ett intresseväckande sätt och vi tog även reda på mer om fenomenet “tactical urbanism” för att få lite inspiration till vårt uppdrag.

I övrigt var dagen fylld med en föreläsning av Nackas kommunalråd Mats Gerdau eller “Nackas Fredrik Reinfeldt” som han själv uttryckte det och en fotografering av alla personer i ung inflytande, respektive dem små grupperna i ung inflytande.

Imorgon väntar en ny och spännande fjärde dag. Undrar vad vi skapar då?

Zacharias Wolfe, inflytandepilot

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Att leva i en byggarbetsplats. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar