En lärorik och intensiv dag

0 kommentarer

Idag så började vi dagen med att checka in där alla berättar om hur trötta dem är, och sedan lyssna vi på Mats Gerdue som informerade oss om hur det fungerar i kommun fullmäktige och i Nacka kommun som helhet. vi fick även chansen att ställa frågor som gjorde att vi förståde vårat uppgift lite mer. Sedan så hade vi intressanta samarbetsövningar där vi lärde känna varandra bättre och vi insåg hur viktigt det är med kommunikation. Vi har under hela dagen fått fler bra idéer och vi har också blivit fotade både i grupp och själva. I min grupp så har vi idag haft många och intressanta diskussioner som har fått oss att förstå varandra lite mera. Jag tycker att den här dagen har varit rolig och lärorik och jag ser framemot morgon dagen.

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Framtidens utvecklande och lärande miljöer i Nacka Stad. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar