DAG 3

0 kommentarer

Dag 3 på arbetsplatsen startades med en genomgång med Mats Gerdau där han gick igenom sin vision för Nackas framtid. Tunnelbana, universitet och arbetsplatser kom på tal. Efteråt samlades vi i gruppen som jobbar med fysiska mötesplatser, delades in i två mindre grupper och började jobba med att problematisera inom vårt arbetsområde. Resultatet av analyserna tog form av trädteckningar där grenar, stam och rötter representerade olika delar av problemen. De två olika grupperna valde relativt olika sätt och perspektiv vid genomförandet av uppgiften vilket gav en inblick i hur olika vi alla är som individer. Senare hade vi en genomgång med Emma Söderholm, högstadielärare, som visade oss projektet med stadsvandring i Västra Orminge. När vi sedan hade fått vår 1-timmeslunch blev det dags för grupp- och individfotografering.

 

 

Klart slut, inflytandepilot ut.

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Fysiska mötesplatser i ett Nacka för alla. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar