Första inlägget för utbildningsteamet

0 kommentarer

Hej! Idag har andra dagen på det bästa sommarjobbet i Nacka gått och många saker har hänt. Schemat var även som igår fullspäckat, på ett positivt sätt, och atmosfären var fylld av taggade, pigga (kan bero på maskinen med gratis kaffe) och motiverade inflytandepiloter. Jag fick bland annat chans att lära känna min grupp full av underbart intelligenta, genuina och idérika personer mycket mer, och en blandning övningar har fått oss alla (hoppas jag) att känna en starkare samhörighet i gruppen. Jag tror att det kommer bli riktigt svårt att skiljas från alla i slutet av dessa tre veckor vi har framför oss.

Idag har vi i vår grupp som står för “Framtidens utvecklande och lärande miljöer i Nacka stad” brainstormat för många idéer för att skriva ner någon riktig sammanfattning på det hela, vi har experimenterat med olika typer av inlärningstekniker, gjort gruppövningar, vi har haft heta diskussioner och insett saker som vi aldrig skulle kommit fram till om vi inte samarbetade så bra som vi gjorde, skrivit på vårt kamrat-kontrakt, filosoferat (främst Hedda) och lärt oss om Barnkonventionen. Kortfattat så hamnade jag med de skarpa knivarna i lådan och vi jobbade i ett snabbt tempo nere i vårt lilla konferensrum på nedervåningen.

I grunden och botten så har Ungt Inflytande 2014 och dess deltagare detta år gjort ett väldigt gott intryck på mig och jag ser fram emot att fördjupa mig mer.

Mimmi Fröjdh, inflytandepilot

 

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Framtidens utvecklande och lärande miljöer i Nacka Stad, Inflytande Piloterna. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar