Mångfald på arbetsmarknaden

0 kommentarer

Dag 14

Sista dagen.

Sista dag på unginflytande innan vår presentation den 16 augusti. De tre senaste veckorna i mitt liv har gått så snabbt. Vi har fått lära oss så mycket, fått träffa många nya människor och utvecklats som personer.

 

Den sista dagen på jobbet påbörjades med att vi fick göra klart det sista på våra presentationer, innan det klockan 10:00 var dags för oss att presentera dom inför varandra. Det var kul att få se slutresultatet av allt vårt jobb. Alla grupper hade verkligen kommit fram till riktigt bra lösningar, och detta på bara tre veckor! Tänk bara vad vi skulle kunna åstadkomma på ett år!

Även då allas presentationer var väldigt bra så finns det alltid något som kan förbättras. Så därför spenderade vi en liten del av eftermiddagen med att ändra om det vi hade fått kritik på. Och sen var allt klart. Allt vi jobbat med de tre senaste veckorna är klart. Vi avslutade dagen med att göra en sista “check-ut” och med en utdelning av diplom och blommor. Det var en väldigt trevlig avslutning där en del tårar även fälldes.

Avslutningsvis vill jag bara tacka alla unginflytande piloter och alla ledare för dessa tre veckor. De har verkligen varit varit otroligt roligt att få ha spenderat denna tid med er! Och sen även ett tack till Nacka kommun. Tack för att ni har gett oss denna fantastiskt roliga och givande chans att verkligen få vara med och påverka. Det känns verkligen bra att ha fått denna chans och veta att ens åsikt tas på allvar. Så tack Nacka kommun, vi ses den 16 augusti och då ska ni få se allt de fantastiska vi har lyckats åstadkomma!

Jag checkar ut.

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Inflytande Piloterna. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar