Mångfald på arbetsmarknaden

0 kommentarer

 

Dag 13
13 dagar har vi spenderat tillsammans. Vi har hittills lärt känns varandra, satt oss in i vårt uppdrag och även kommit på konkreta lösningar till uppdragen. Nu återstår bara en sak – presentation. Efter att igår ha skrivit klart vår rapport, så låg all vår fokus på presentationen.
Vi fick veta att det skulle komma sex stycken ungdomar från Västerås som också jobbar med unginflytande som skulle lyssna på våra presentationer.  Därför satt vår grupp och övade på manuset fram tills klockan elva när vi skulle presentera. Det vi presenterade idag vår inte speciellt inövat, den innehåll inte heller exempelvis en film som vi kommer ha i vår riktiga presentation. Och med detta i åtanke så kändes det bra under presentationen.
Efter att vår grupp hade presenterat var det dags för ungdomarna från Västerås att presentera det som de har jobbat med. Likt en av våra grupper så hade det jobbat med hur politiker kan få en bättre kontakt med ungdomar.
Då det tar sin tid att åka till Västerås så stannade de kvar och åt lunch tillsammans med oss. Vi hade under lunchen fått i uppgift att tillsammans diskutera frågor angående ungdomar och inflytande. Denna uppgift fungerade inte bara som en “konversions-startare” utan tillät oss även att få ta del av nya perspektiv och åsikter.
Under eftermiddagen fick vi tillbaks vår rapport med lite kritik om vad vi kunde förbättra eller förtydliga, så vi delade upp vår grupp i två delar. Den ena delen skulle skriva om delar av rapporten och den andra skulle spela in filmen till vår presentation.
Då vi  kommer hålla en presentation i morgon klockan 10:00 bestämde sig min grupp för att ses en timme tidigare i morgon för att hinna repetera lite extra. Så ikväll gäller det att lägga sig tidigt!
Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Inflytande Piloterna. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar