Kultur- & Fritidsgruppen

0 kommentarer

Hej!
Onsdagens inlägg kommer på en torsdag, men bättre sent en aldrig som jag brukar säga.

Onsdagsmorgonen var stressig då våra rapporter skulle var inlämnade innan klockan 12:00. Alla skev och läst igenom texter under pressen om att det snart skulle vara klart. Alla idéer skulle var ordentligt nedskrivna och tydligt förklarade. Vi var var fokuserade på uppgiften och fem minuter innan klockan slog tolv var vi klara och kunde pusta ut.

Under eftermiddagen fick vi besök av Eli som bl.a. jobbar som skådespelare. Han gav oss tips och knep på saker man skulle tänka på när man gör en presentation. Det var givande. Det jag tar med mig får honom är: det är väldigt viktigt hur man går fram på scenen och  fångar människor intresse  och att man måste tro på sina idéer och det man säger.

Ebba Bergström

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar