Mångfald på arbetsmarknaden

0 kommentarer

Dag 11

Nu börjar det verkligen att dra ihop sig. Efter idag så återstår det bara tre dagar av detta sommarjobb, men det är mycket som fortfarande måste göras.
Idag spenderade vi hela förmiddagen med att skriva på rapporten. Det är ett väldigt tidskrävande arbete men det måste bli gjort. Det jag tycker är både det roligaste och jobbigaste med att skriva texter är att det hela tiden finns något man kan förbättra med texten. Att sitta en halvtimme med en text för att sedan komma på det rätta ordet är väldigt roligt. Men just för att man kan sitta så pass länge med en text måste man även kunna säga till sig själv att; “nej, nu räcker det. Den här texten är grymt bra låt oss börja på nästa”.
Under eftermiddagen fortsatte vi som planerat med six thinking hats men vårt sista förslag. Det kändes väldigt bra, då vi nu förstår hur vi skulle förklara idéen bättre så att alla kommer förstå förslaget bättre. De som inom vår grupp hade jobbat med presentationen visade även hur de hade tänkt att upplägget skulle se ut, samt power pointen de gjort.
Den resterande delen av eftermiddagen spenderade vi med att skrivs vidare på våra förslag. Även om detta kanske inte varit den mest händelserika dagen, så har den ändå varit väldigt viktigt för att vi ska bli klara med vårt uppdrag. Det känns verkligen som om vi kom långt idag och det känns väldigt skönt med tanke på att rapporten ska vara inne i morgon.
Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Inflytande Piloterna. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar