Kultur & -fritidsgruppen

0 kommentarer

Tisdag tredje veckan.

Nu börjar vårt äventyr att närma sig sitt slut. Vi påbörjade dagen med en snabb check-in och gick därefter omedelbart vidare till våra arbeten. Miljön är hektisk och högljudd, ständigt tjat om hur mycket som fortfarande återstår att göra tills vi är helt klara med rapporten, men detta var inte helt oväntat! Gruppen har delats in i två mindre grupper för att få mer gjort, ena som slutför rapporten och den andra som har börjat fila på presentationen.

Arbetet idag har gått relativt bra trots det stadie som vi befinner oss i just nu. Känslan att vi snart är redo att presentera våra lysande idéer bara växer för varje dag som går – ingenting känns längre omöjligt,  snart så står vi där uppe på scenen med en endaste tanke i våra huvuden, “Woah, vi lyckades – det gick bättre än vad vi någonsin kunnat ana!”

Alexander Sundqvist

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar