Första Juli

0 kommentarer

måndag 1 juli

Första dagen på sista veckan. Det vankades rapportskrivning, och efter två veckor av att kläcka idéer, diskutera, och Brain storma så var det inte helt enkelt att strukturera upp allt det vi kommit fram till i en disponerad text. Vi delade i alla fall upp arbetet, och som med allt annat hittills kommer vi ju såklart rocka rapporten, även fast det inte kändes helt lätt till en början.

Det var en måndag med mycket arbete, och i och med presentationen som börjar närma sig känns det också som att nivån har trappats upp. Det känns i luften att Ungt Inflytande 2013 börjar sjunga på sista versen och att det bara är att ge allt den här sista veckan, så att alla grupper kommer fram till ett så bra resultat som möjligt! Jag är helt övertygad om att det kommer bli grymt, och mina förhoppningar blir högre hela tiden tack vare gruppen som visar upp oanade kvalitéer hela tiden!

 

Wendela, Inflytandepilot

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Ungt Inflytande. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar