Kultur & fritid – 1/7

0 kommentarer

Måndag morgon och den sista veckan här på ungt inflytande. Med blandade känslor vet man att det snart är över. Tre intensiva och tuffa veckor, men som samtidigt har varit riktigt givande och roliga. Denna veckan ligger all fokus på att skriva rapporten för att sedan planera vår presentation som skall hållas i augusti. Vi började med att “checka in” på morgonen. Sedan har vi tillägnat hela dagen åt att skriva rapporten. De andra dagarna har vi även gjort olika övningar/lekar för att bli inspirerade och kreativa. Vi har en deadline att vara helt klara med rapporten på onsdag. Min grupp är på god väg och ligger i fas med arbetet. Det känns skönt och för varje dag som går känner man sig mer och mer trygg över att vårt slutresultat kommer bli hur bra som helst.

Inflytandepilot

Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Inflytande Piloterna. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar