Mångfald på arbetsmarknaden

0 kommentarer

Dag 9

Nu är det bara en vecka kvar tills vi ska vara klara med våra uppdrag. Om exakt sju dagar ska vi ha tillsammans i gruppen ha skapat en rapport och en presentation om våra olika förslag. Det är därför högtid att börja göra presentationerna.
Dagen inleddes med att Anniken visade oss en film som några ungtinflytandepiloter hade skapat några år tidigare. Deras uppdrag hade varit drömarbetsplatsen 2030. Personligen tyckte jag att filmen var väldigt välgjord vilket verkligen fångade ens intresse. Efter filmen förklarade Anniken för oss att alla grupper om en timme skulle presentera sina förslag inför hela gruppen.  Dags att börja jobba.
Vår grupp presentation tycker jag gick bra. Ledarna tyckte att viss av våra förslag var riktigt bra, men de gav oss även en del konstruktiv kritik som vi kommer ta med oss tills den riktiga presentationen. Att få höra de andra gruppernas förslag var även otroligt intressant. Då varje grupp har jobbat relativt enskilt har man inte haft så bra koll på hur de gått för dom andra grupperna men svaret på den frågan är; väldigt bra. Alla grupper har verkligen kommit fram till otroligt bra lösningar, och det visar verkligen hur mycket ungdomar faktiskt kan åstadkomma.
Efter lunchen fick alla grupper jobba vidare med kritiken de hade fått efter presentationerna. Då det som sagt bara är en vecka kvar innan vi presentationerna ska vara klara, bestämde sig även våran grupp för att börja skriva ett utkast till våran rapport.
Inte nog med att det här är sista dagen på den andra veckan, så är det även den sista dagen som Anniken kommer att vara med oss. Vi avslutade därför dagen tillsammans utomhus, där vi tog farväl av Anniken och tackade för den här gången. Tack ännu en gång Anniken, vi har alla lärt oss någonting nytt av dig och det vill vi verkligen tacka dig för. Jag hoppas du kommer till Nacka Stadshus den 16 augusti för att ta del av våra presentationer!
Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Inflytande Piloterna. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar