Mångfald på arbetsmarknaden

0 kommentarer

Dag 1

Uppstart
20 okända ansikten väntade var och en av oss när vi klev in i YBC:s lokaler. Vi var alla förväntansfulls över hur de närmaste tre veckorna skulle bli. Förmiddagen bestod av “team building” där vi fick intervjua varandra men även avnjuta ett avslappnande massagetåg.
Efter lunchen var det äntligen dags för det vi alla hade väntat på – att få veta vilket projekt vi skulle jobba med. Efter lite små dispyter angående grupperna var de äntligen klara och projekten avslöjade! Vår grupp fick i uppdrag att stärka mångfalden på arbetsmarknaden, och då främst att få in fler med funktionshinder på arbetsmarknaden. Den resterande delen av dagen spenderades med att komma på frågor vi ville fråga vid besök senare under arbetsveckorna. Den första dagen var otroligt händelserik och vi ser alla fram emot de kommande veckorna !
Be Sociable, Share!
Det här inlägget postades i Inflytande Piloterna. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar